Program


A német romantika gyöngyszemei 2.0.
2

A német romantika gyöngyszemei 2.0.

Az est műsorstruktúráját szándékosan úgy építettük fel, hogy a hangszerkíséret nélküli motettától kezdve fokozatosan mélyüljön el a zenei élmény, egészen a grandiózusabb, apparátussal gazdagított alkotásokig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 17. szombat, 19:30

A német romantika gyöngyszemei 2.0.

A két évvel ezelőtti koncerthez hasonlóan a német romantikai újabb gyöngyszemei csendülnek fel a Pesti Vigadóban. Az est műsorstruktúráját szándékosan úgy építettük fel, hogy a hangszerkíséret nélküli motettától kezdve fokozatosan mélyüljön el a zenei élmény, egészen a grandiózusabb, apparátussal gazdagított alkotásokig. A műsor tetőpontja Mendelssohn 42. zsoltárja, amely ritkán hallható Magyarországon és amely egyértelműen a mester legjelentősebb alkotásai közé tartozik. A program egységes egészként mutatja be a német romantika gyöngyszemeit, amelyek kifinomultságukkal és érzelmi gazdagságukkal örök érvényűvé teszik ezeket a mesterműveket.

ELŐADÓK:
Csereklyei Andrea -  szoprán
Kiss Gyula - Liszt-díjas zongoraművész
Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó)
Budafoki Dohnányi Zenekar
vezényel: Balassa Ildikó

MŰSOR:
Mendelssohn: Motet op.69. Nr.3.
Schubert: Gebet D.815.
Bruckner: Christus factus est
*** SZÜNET ***
Brahms: Begräbnisgesang op.13.
Mendelssohn: Psalm 42. Wie der Hirsch schreit

Ajánlatunk


Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek. Ezúttal is a filmzeneirodalom legjavából válogatunk, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéit is műsorra tűzve.

Ajánló


Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november…

Hollerung 70 Kodály: Psalmus Hungaricus Mahler: I. szimfónia

Zenés koncert mesével A koncertet 5 éven felülieknek ajánljuk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!